Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Βίντεο της 1ης ημέρας της Διεθνούς Συνάντησης

1η ημέρα 
της Διεθνούς Συνάντησης
που διοργάνωσε το ΕΠΑΜ
με θέμα το χρέος, 

το εθνικό νόμισμα 
και τη Δημοκρατία,
στον Κεραμεικό, 

στις 30 Νοεμβρίου 2013

Η Monia Benini, ακτιβίστρια, εκπρόσωπος του κινήματος Per Il Bene Commune, μιλάει για το χρέος, την πρώτη ημέρα των εργασιών της Διεθνούς Συνάντησης με θέμα το χρέος, το εθνικό νόμισμα και τη Δημοκρατία: 

 


O Francisco Ruggieri από την Ιταλία παίρνει το λόγο την πρώτη ημέρα των εργασιών της Διεθνούς Συνάντησης:

.

O Αntonino Galloni, Ιταλός οικονομολόγος, ειδικός σε θέματα νομισματικής πολιτικής και Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την εισήγησή του θέτει το ερώτημα "Ποιός πρόδωσε την ιταλική οικονομία;", την πρώτη ημέρα των εργασιών της Διεθνούς Συνάντησης:

.

O Jacques Nikonoff από την Γαλλία παίρνει το λόγο την πρώτη ημέρα των εργασιών της Διεθνούς Συνάντησης που διοργάνωσε το ΕΠΑΜ με θέμα το χρέος, το εθνικό νόμισμα και τη Δημοκρατία:


Χαιρετισμός του γ.γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη, ο οποίος σηματοδοτεί την έναρξη της Διεθνούς Συνάντησης με θέμα το χρέος, το εθνικό νόμισμα και τη Δημοκρατία:


 Χαιρετισμός του εκπρόσωπου της νεοσύστατης νεολαίας ΕΠΑΜ Σ. Παναγόπουλου, την πρώτη ημέρα των εργασιών της Διεθνούς Συνάντησης:

 

Συζήτηση και ερωτήσεις την πρώτη ημέρα της διεθνούς συνάντησης που διοργάνωσε το ΕΠΑΜ με θέμα το χρέος, το εθνικό νόμισμα και τη Δημοκρατία, στον Κεραμεικό, στις 30 Νοεμβρίου 2013. Στο πάνελ συμμετέχουν ο δημοσιογράφος Γ. Χριστοφορίδης, η Μonia Benini, o Francois Asselineau, o Antonino Galloni και ο Francisco Ruggieri:

...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου