Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ο Δημήτρης Καζάκης και η Νομική Αλληλεγγύη του ΕΠαΜ με τους (μικρο)Ομολογιούχους στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)


Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, ο Δημήτρης Καζάκης μίλησε στους (μικρο)Ομολογιούχους του Ελληνικού Δημοσίου που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους κατά το περσινό PSI.

Η αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, ήταν κατάμεστη από τους ενδιαφερόμενους ομολογιούχους που εξέφραζαν τις αγωνίες τους, στη συντριπτική τους πλειονότητα αποταμιευτές και όχι «επενδυτές» όπως συνηθίζουν να τους αποκαλούν τα καθεστωτικά και κατοχικά ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης). Άνθρωποι δηλ. που είτε έπεσαν θύματα των υποσχέσεων και της δολιότητας των τραπεζών, είτε ενέταξαν με το έτσι θέλω οι κυβερνώντες τις συνταξιοδοτικές τους απαιτήσεις σε  ομόλογα.  




Στη συζήτηση που ακολούθησε, εκτός από τον Δημήτρη Καζάκη, απάντησε στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων  και κλιμάκιο της Επιτροπής Νομικής Αλληλεγγύης του Ε.Πα.Μ. (ο κ. Ιωάννης Μυταλούλης, η κα Ευαγγελία Χαραλάμπους καθώς και ο κ. Γιώργος Κόκκας του Δημοβουλίου Πολιτών) που ήρθαν στη Θεσσαλονίκη γι αυτό το σκοπό.
Στην εκδήλωση  παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος  του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος και ο β’ αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου κ. Δημήτρης Αλεξόπουλος, ο οποίος και συμμετείχε στη συζήτηση που ακολούθησε. 
Αξίζει να σημειώσουμε πως η όλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Αλεξάνδρας Γεροντάκη (μέλος ομάδας ομολογιούχων). Στην πρωτοβουλία αυτή ανταποκρίθηκαν ο Δημήτρης Καζάκης, η Επιτροπή Νομικής Αλληλεγγύης του Ε.Πα.Μ. και ο τομέας  Ε.Πα.Μ. Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου