Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Μπροστά στο Συνέδριο του ΕΠΑΜ: Προσκλητήριο στράτευσης στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα



Στις εκδηλώσεις που διοργανώνει το ΕΠΑΜ κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρατηρείται συχνά το φαινόμενο, παλιοί συναγωνιστές που είχαν φύγει από τις γραμμές του Μετώπου, να βοηθούν πολύ στη διοργάνωση των εκδηλώσεων και τελικά να επανεντάσσονται εκεί που πάντα ανήκαν, στο ΕΠΑΜ.

Οι όποιες διαφωνίες έχουν υπάρξει στο παρελθόν απέκτησαν δευτερεύουσα σημασία (όπως έπρεπε από την αρχή) και οι όποιες κουβέντες είχαν ειπωθεί σβήστηκαν και ξεχάστηκαν από όλους, μπροστά στην αναγκαιότητα του αγώνα να πάρουμε την Πατρίδα μας και τις ζωές μας πίσω. Και όλοι μας γνωρίζουμε πως μόνο το ΕΠΑΜ κάνει αυτό τον αγώνα, ξεκάθαρα, με προτάγματα, με σχέδιο, χωρίς μεσοβέζικες λύσεις, με αγώνα και επιμονή μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος.

Το ΕΠΑΜ καλεί τους πρώην συναγωνιστές που αισθάνονται Επαμίτες και ξέρουν πως μόνο με την πρόταση του ΕΠΑΜ μπορούμε να ελευθερώσουμε την Ελλάδα και να ζήσουμε αξιοπρεπώς, να βάλουν σε δεύτερη μοίρα αυτά που τους κρατούν εκτός του οργανωμένου αγώνα, να αφήσουν πίσω διενέξεις και εντάσεις και να προσεγγίσουν πάλι το Μέτωπο.

Το ΕΠΑΜ δεν έχει κάνει και ούτε θα κάνει ποτέ αφορισμούς και αποκλεισμούς. Αντίθετα, θα δεχτεί αυτούς τους συναγωνιστές με χαρά. Κανείς δεν περισσεύει. Όλοι χρειάζονται, μέχρι τον τελευταίο. Ο αγώνας είναι μπροστά, είναι μακρύς και δύσκολος, αλλά αν εμείς είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι, τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει την τελική μας νίκη.

Αθήνα 17/6/2016

Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου