Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

9/3/12: Μεγαλειώδης εκδήλωση του ΕΠΑΜ Θεσσαλονίκης στη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ.

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ η εκδήλωση του ΕΠΑΜ Θεσσαλονίκης με θέμα: "Αλήθειες και ψέματα για την κρίση" με ομιλητές τον οικονομολόγο και γεν. Γραμματέα του ΕΠΑΜ Δημήτρη Καζάκη και τους καθηγητές Ζωή Γεωργαντά, Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη και Δημήτρη Πατέλη.
Είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρον το γεγονός οτι κατά τη διάρκεια της συζήτησης με το κοινό, έφθασε η επίσημη ανακοίνωση απο την ISDA του χαρακτηρισμού  ως "πιστωτικού γεγονότος" για τη χώρα το αποτέλεσμα της τελικής συμφωνίας για το PSI, επαληθεύοντας έτσι με τον πιο τραγικό τρόπο όσα υποστήριζαν μέχρι εκείνη τη στιγμή οι ομιλητές.
Παρά τις σύντομες εισηγήσεις των ομιλητών, η πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κόσμο που, παρά τη συνεχή βροχή, προσήλθε στο άνω των 850 θέσεων αμφιθέατρο, κράτησε ζωντανή την όλη εκδήλωση επί ένα τετράωρο χάρη στην υπομονή και την ανοχή που επέδειξαν οι φύλακες και το προσωπικό ασφαλείας του ΑΠΘ, στους οποίους οι διοργανωτές εκφράζουν τις ευχαριστίες τους όπως και στην Πρυτανεία της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε όταν έπρεπε πια να κλείσει τις πύλες του το ΑΠΘ.
Όσοι δεν κατάφεραν να προσέλθουν λόγω των κακών καιρικών συνθηκών εκείνης της ημέρας, μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση στο βίντεο που ακολουθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου