Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Η Ελλάδα μετά την άλωση…



του Δημήτρη Καζάκη

Όταν έπεσε η Πόλη, με μπαμπεσιά καθώς θέλει η παράδοση, οι Οθωμανοί εισέβαλαν σφάζοντας, λεηλατώντας και καίγοντας όπως συνηθιζόταν στην εποχή τους, στα ήθη και τα έθιμα του πολιτισμού τους. Μόνο τους μεγάλους άρχοντες δεν πείραξαν με πρώτον τον Μέγα Δούκα, δηλαδή ένα είδος πρωθυπουργού των Βυζαντινών, Λουκά Νοταρά. Όλους αυτούς – όπως αναφέρει στο χρονικό του ο Μιχαήλ Δούκας, αλλά και άλλοι – τους είχαν εξαγοράσει από αρκετά νωρίς. Ίσως και πριν ξεκινήσει η πολιορκία της Πόλης. Κι έτσι η άμυνα της βασιλεύουσας στερήθηκε τους πόρους από τις περιουσίες τους, που τις έκρυψαν καθώς θεωρούσαν σίγουρο ότι θα τις κρατήσουν και υπό το νέο καθεστώς.

Οι Οθωμανοί τους ήθελαν για να καθησυχάσουν τον πληθυσμό κι έτσι να κάνουν την δουλειά του κατακτητή πιο εύκολη. Όταν μπήκε στην Πόλη ο Μωάμεθ ο Πορθητής, όπως τον αποκάλεσαν οι πιστοί του υπήκοοι, κάλεσε τον Μέγα Δούκα και τους άλλους βυζαντινούς αξιωματούχους. Τους κάλεσε να παρουσιαστούν μπροστά του και να δηλώσουν δημόσια την υποταγή τους. Αυτοί ασφαλείς στις βίλες τους και με εγγυήσεις από τους Οθωμανούς κατακτητές για την ζωή και την περιουσία τους, βιάστηκαν να υπακούσουν.

Ήταν σίγουροι ότι έστω κι αν χάθηκε η βασιλεύουσα, η χώρα ολόκληρη μαζί με τον λαό της, μιας και περνούσε από το χατζάρι του κατακτητή, αυτοί θα επιβίωναν και θα χαίρονταν τα πλούτη τους. Ήταν η άρχουσα τάξη του Βυζαντίου που ξεζούμιζε επί αιώνες τον λαουτζίκο υπό την προστασία του αυτοκρατορικού στέμματος. Τώρα φαντάζονταν ότι θα συνέχιζαν υπό την προστασία του σουλτάνου. Τι τους ενδιέφερε αν τους προστάτευε το στέμμα του αυτοκράτορα, ή το σαρίκι του σουλτάνου; Τους ήταν παντελώς αδιάφορο. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η περιουσία τους και τα μέσα να την αυγαταίνουν.

Πήγαν λοιπόν να δηλώσουν υποταγή. Και όπως συνηθιζόταν τότε, μαζί με την υποταγή τους έθεσαν στη διάθεση του Πορθητή και τα πλούτη τους. Τότε ο Μωάμεθ – όπως αναφέρεται από χρονικογράφους της εποχής – έκανε κάτι απροσδόκητο. «Γιατί αφέντες μου δεν τάξατε το βιός σας στον αυτοκράτορα και την Πόλη σας;» φέρεται να ρώτησε πρώτα τον Μέγα Δούκα και ύστερα τους υπόλοιπους έκπληκτους αξιωματούχους. Κάτι πήγαν αυτοί να ψελλίσουν για την υπόγεια συμφωνία που είχαν κάνει μαζί του και πόσο αυτή τον βοήθησε να πάρει την Πόλη, αλλά δεν πρόλαβαν, καθώς ο Μωάμεθ συμπλήρωσε: «Μια φορά προδότης, για πάντα προδότης. Πάρτε τους το κεφάλι και η περιουσία τους στο σουλτανικό θησαυροφυλάκιο!»

Θέλουν το οικόπεδο
 

Απέναντι στην παγκοσμιοποιημένη οικονομία, αντιτάσσουμε την Εθνική Οικονομία



του Όθωνα Κουμαρέλλα

Σημείωση: Το βίντεο (καθώς και το κείμενο που ακολουθεί) περιλαμβάνει την ομιλία - τοποθέτηση του Όθωνα Κουμαρέλλα, β’ συντονιστή της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.Πα.Μ. στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου 2014 στο σινέ «ΚΑΛΥΨΩ» στην Καλλιθέα, στην εκδήλωση του Ε.Πα.Μ. για την παρουσίαση του προγράμματος των 100 πρώτων ημερών μιας κυβέρνησης παλλαϊκού μετώπου.




Κυρίες και κύριοι, αγαπητοί προσκεκλημένοι, συναγωνίστριες και συναγωνιστές,

1. Ο μοναδικός σκοπός και στόχος του ΕΠΑΜ είναι η ελευθερία της πατρίδας, η προκοπή του τόπου και η ευημερία του λαού.
Αφού περάσαμε από τις διαπιστώσεις και περιγράψαμε με κρυστάλλινη σαφήνεια το τι πρέπει να γίνει, θα πρέπει να ανιχνεύσουμε και να περιγράψουμε με την ίδια καθαρότητα το πως θα γίνει αυτό, πέραν των κεντρικών προταγμάτων για Εθνικό Κρατικό νόμισμα, τη μη αναγνώριση του χρέους και τη μονομερή διαγραφή του. Γι’ αυτό είμαστε εδώ σήμερα.

2. Λύση η ανάπτυξη μέσω παραγωγικής ανασυγκρότησης.
Όλοι μιλούν για ανάπτυξη. Παρακάτω εδώ στη δεξιά γωνιά για ανάπτυξη μας λένε. Πιο πέρα στην αριστερή γωνιά πάλι για ανάπτυξη θα ακούσουμε. Άντε και ολίγον από...
παραγωγική ανασυγκρότηση. Κανείς όμως δεν μας λέει τι ανάπτυξη και πως.

3. Τι είδους ανάπτυξη;
Το να αναφέρεται κανείς στην ανάπτυξη χωρίς να ορίζει το περιεχόμενό της και τον τρόπο που μπορεί να επιτευχθεί, ουσιαστικά δεν λέει τίποτε, απλά παραπλανά.

Εμείς τολμάμε να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτό που χρειάζεται η χώρα μας άμεσα, είναι ένα ολοκληρωμένο Εθνικό Σχέδιο Κοινωνικής και Οικονομικής Ανασυγκρότησης με στοχεύσεις σε βάθος χρόνου, όπου μέσα από τη Θεσμική ανατροπή θα οργανώσει την παραγωγή:

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Δημήτρης Καζάκης: «Δεν μπορεί να είναι φιλολαϊκή δύναμη όποιος αναγνωρίζει το χρέος»


Ο κόσμος γέμισε τον κινηματογράφο Καλυψώ στην Καλλιθέα, στις 22 Ιανουαρίου 2014, με καθιστούς και όρθιους, στην πλατεία και τον εξώστη, ενώ δεκάδες πολίτες, όλων των ηλικιών, παρέμεναν στο πεζοδρόμιο καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Από την άλλη δεν μπορούν να μετρηθούν αυτοί που ήρθαν και δεν μπόρεσαν καν να μπουν μέσα στην αίθουσα, λόγω του κόσμου και αναγκάστηκαν να φύγουν.
Σε όλους αυτούς όμως το ΕΠΑΜ δίνει μια υπόσχεση: να βρεθεί σε κάθε συνοικία της Αθήνας και να συζητήσει το πρόγραμμα του για μια κυβέρνηση παλλαϊκού Μετώπου και τη μετάβαση σε εθνικό νόμισμα.
Η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης αποτελεί για το ΕΠΑΜ εναρκτήριο λάκτισμα σε μια πορεία ενημέρωσης του λαού για τη διέξοδο από την κρίση και ανατροπή αυτού του καθεστώτος με συγκεκριμένα βήματα και προτάσεις.



Δ.Καζάκης: «Δεν μπορεί να είναι φιλολαϊκή δύναμη όποιος αναγνωρίζει το χρέος»

«Η Ελλάδα βρίσκεται στην κοιλιά ενός θηρίου. Έχει αρχίσει η διαδικασία της πέψης και το θηρίο ετοιμάζεται να μας αφοδεύσει. Κάποιοι αυτό το θεωρούν επιτυχία γιατί θα βγεις αλλά φαντάσου σε τι κατάσταση θα βρίσκεσαι". Έτσι άρχισε την ομιλία ο γ.γ. του ΕΠΑΜ, Δημήτρης Καζάκης και συνέχισε: «προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή χρωστάμε δεν έχουμε δικαιώματα. Ότι δε μας αξίζει αυτός ο τόπος άρα δεν οφείλουμε να τον υπερασπιστούμε».
«Λένε στον ελληνικό λαό πως επειδή χρωστά δεν έχει δικαιώματα και πολύ περισσότερο πως δεν μας αξίζει αυτό ο τόπος και άρα ορθώς δεν τον υπερασπιζόμαστε.... Μας κατατάσσουν στα αποτυχημένα κράτη, γιατί θέλουν τα μη βιώσιμα στοιχεία να τα δώσουν στους δανειστές. Δεν έχουν όμως υπολογίσει τον αστάθμητο παράγοντα που δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον λαό ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει την ανατροπή» τόνισε για να συνεχίσει «Μπορούμε να απαλλαγούμε από το χρέος; Ναι μέσα από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Δεν πρέπει να σώσεις μόνο την "πολυκατοικία" πρέπει να έχει και την κυριαρχία του οικοπέδου. Οικειοθελώς οι προδότες απεμπόλησαν την εθνική κυριαρχία γιατί χωρίς τα κυριαρχικά δικαιώματα δεν έχουμε λόγο να συζητούμε το οτιδήποτε. Όσοι το πράττουν έχουν περάσει στην αντίπερα όχθη του εχθρού. Αναγνώριση το χρέους σημαίνει αναγνώριση μεθοδεύσεων και μερική αθώωση όλων όσοι έβαλαν τη χώρα στο χρέος. Δε μπορεί λοιπόν σήμερα να υπάρχει φιλολαϊκή δύναμη που να αναγνωρίζει το χρέος, έστω και μερικά!» 

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Εκστρατεία ενημέρωσης σε όλη την Ελλάδα


To ΕΠΑΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
σας καλεί να παρακολουθήσουμε μαζί σε ζωντανή μετάδοση
την εκδήλωση/παρουσίαση του ΕΠΑΜ με θέμα:
“Πώς θα περάσουμε σε εθνικό νόμισμα”
Παρουσίαση Προγράμματος των 100 πρώτων ημερών
μιας κυβέρνησης Παλλαϊκού Μετώπου
Με κεντρικό ομιλητή τον Δημήτρη Καζάκη 
Την Τετάρτη 22/1/14, ώρα 6 μμ
στα γραφεία των πυρήνων του ΕΠαΜ Θεσσαλονίκης:
α) Πυρήνας Τούμπας/Χαριλάου
Αριστοτέλους 7, Καλαμαριά περιοχή Βυζάντιο, Χάρτης της περιοχής
β) Πυρήνας Νεάπολης/Πολίχνης
Αρχαιοτήτων 48, περιοχή Παναγ. Φανερωμένης, Χάρτης της περιοχής


Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο επειδή δεν αρκούν οι διαπιστώσεις, ούτε να λέμε μόνο τι θέλουμε, αλλά πρέπει να πούμε και το πώς θα φτάσουμε στους στόχους μας, προχώρησε στην εκπόνηση λεπτομερούς Προγράμματος που αναλύει ακριβώς τον τρόπο και το παρου-σιάζει στις 22 Ιανουαρίου στη Καλλιθέα στον κινηματογράφο ΚΑΛΥΨΩ (Γρ. Λαμπράκη & Καλυψούς, δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο).

Για μια ακόμα φορά το Ε.Πα.Μ. πρωτοπορεί. Απέναντι στα ιλουστρασιόν προγράμματα - ευχολόγια των άλλων, επεξεργασμένα από στρατιές επαγγελματιών επικοινωνιολόγων, που επί της ουσίας δεν δεσμεύουν κανέναν και για τίποτα, εμείς αντιπαραθέτουμε τη δική μας πολιτικά άρτια και επιστημονικά τεκμηριω-μένη -και γι’ αυτό απολύτως δεσμευτική- πρότασή μας, για το πώς θα περάσουμε σε Εθνικό Κρατικό νόμισμα. 

Επεξεργασμένη σε βάθος, σε απόλυτη συνέπεια των ιδρυτικών αρχών του Μετώπου, δεν μένει στην ανάλυση του τι συμβαίνει και τι προτείνει για να αλλάξουν τα πράγματα σε μια αληθινά προοδευτική κατεύθυνση για την Εθνική Ανεξαρτησία, τη Λαϊκή Κυριαρχία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη, αλλά -και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά- συνθέτει λεπτομερώς και βήμα το βήμα το πώς! Επειδή υπάρχει η λύση και είναι η μοναδική.

Καθήκον δικό μας, όλων των μελών του Ε.Πα.Μ., είναι το Πρόγραμμά μας να φτάσει σε κάθε σπίτι και να γίνει κτήμα και εργαλείο στα χέρια ολόκληρου του ελληνικού λαού. Έτσι, ξεκινάμε μια μεγάλη πορεία προς τον ελληνικό λαό με σκοπό να τον ενημερώσουμε για τη λύση. Ξεκινώντας από την Αθήνα θα προχωρήσουμε σε ολόκληρη την Αττική, για να συνεχίσουμε σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η πορεία αυτή θα δώσει την δυνατότητα να αναπτυχθεί πλούσιος διάλογος με κάθε πολίτη, για όλα τα θέματα, που αφορούν τη μετάβαση σε Εθνικό νόμισμα. Όπως το Ε.Πα.Μ. κάνει πάντα σε κάθε συγκέντρωση, σε κάθε ομιλία, θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα. Γιατί το Ε.Πα.Μ. έχει τις απαντήσεις, έχει τις λύσεις, έχει τη βούληση και σταδιακά αποκτά τη δύναμη, έτσι ώστε μαζί με το λαό να τις υλοποιήσει.

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι,...



του Δημήτρη Καζάκη

Έτσι έλεγε ένα παλιό σύνθημα... Υπερβολή; Μπορεί. Στις μέρες μας όμως όλο και περισσότεροι δημοσιογράφοι, επίδοξοι ή μη, έχουν βαλθεί να επιβεβαιώσουν το συγκεκριμένο σύνθημα.

Αυτή την φορά δεν αναφέρομαι στους γνωστούς δημοσιογράφους επί μισθώσει, ένα είδος επαγγελματιών δολοφόνων της αλήθειας και της ενημέρωσης που κυριαρχούν σήμερα ελέω καναλαρχών και καθεστώτος κατοχής. Το σύνθημα αυτό μου ήρθε αυθόρμητα στο νου, όταν μου έστειλαν να διαβάσω το παρακάτω δημοσίευμα από ένα blog δήθεν ενημέρωσης, το epirusgate.blogspot.gr, το οποίο αναρτήθηκε την Παρασκευή 10/1/2014:

«Νέα δεδομένα φέρνει στη δεξιά πολυκατοικία και στην Ήπειρο, η πρόθεση του ανεξάρτητου βουλευτή της Β' Αθήνας, Βύρωνα Πολύδωρα να ηγηθεί ενός νέου πολιτικού φορέα, ο οποίος στα πρότυπα της Ιταλικής κεντροαριστερής "Ελιάς" θα επιχειρήσει να συνενώσει ό,τι ανεξάρτητο και δυσαρεστημένο υπάρχει από τη Ν.Δ. του Σαμαρά, το κόμμα του Πάνου .Καμμένου, σε συνδυασμό με τον ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη, το ΕΠΑΜ του Δημήτρη Καζάκη, τους Χριστιανοδημοκράτες του Νίκου Νικολόπουλου αλλά και ανένταχτες προσωπικότητες του κεντροδεξιού χώρου, όπως είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Μάλιστα. Το ΕΠΑΜ στην κεντροδεξιά πολυκατοικία του κ. Πολύδωρα! Τι να πει κανείς; Αλητεία; Ρουφιανιλίκη; Πάντως δημοσιογραφία δεν είναι. Κατανοώ απολύτως τον πανικό του "βαθέως ΠΑΣΟΚ", όλου αυτού του άθλιου συνονθυλεύματος των λαμόγιων που λεηλάτησε το κράτος και την Ελλάδα επί δεκαετίες και βρίσκει τώρα καταφύγιο στο ΣΥΡΙΖΑ. Κατανοώ απόλυτα τον πανικό τους καθώς βλέπουν ότι το ΕΠΑΜ είναι η μοναδική δύναμη που μπορεί να τους στερήσει την επιστροφή τους στον κρατικό κορβανά υπό τον μανδύα της "αριστερής κυβέρνησης", αλλά τέτοια αλητεία;

Παλιννόστηση της Ευρώπης στην απολυταρχία



του Δημήτρη Καζάκη

Έτος σταθμός το 2014, μας διαβεβαιώνουν όλοι όσοι επωφελήθηκαν άγρια από τις πολιτικές που οδήγησαν την Ελλάδα στην χειρότερη κρίση της μεταπολεμικής ιστορίας της. «Το 2014 θα είναι μια καλή χρονιά και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη», μας διαβεβαίωσε από τις στήλες του Βήματος (4/1) ο πρόεδρος της Alpha Bank, Γιάννης Κωστόπουλος. Γιατί; Διότι σύμφωνα με τον τραπεζίτη η «Ευρώπη, στην πορεία προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, θα έχει κάνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα, αυτό της τραπεζικής ένωσης, με την ανάθεση στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα της εποπτείας των μεγάλων τραπεζών με την ουσιαστική συμβολή και των εθνικών κεντρικών τραπεζών».

Με άλλα λόγια γιατί οι μεγάλες τράπεζες κι επομένως οι μεγαλοτραπεζίτες κερδοσκόποι σαν του λόγου του θα απαλλαγούν από τον βραχνά μιας πιθανής δικαστικής, ή άλλης δίωξης σε εθνικό επίπεδο, χωρίς τουλάχιστον την σύμφωνη γνώμη των ομολόγων του στην ΕΚΤ. Επίσης, θα απελευθερωθεί παντελώς η κερδοσκοπία με τις καταθέσεις και τα θαλασσοδάνεια. Οι μεγάλες τράπεζες θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό παρά μόνο στους τραπεζίτες του καρτέλ της ΕΚΤ. Είναι να μην ενθουσιάζεται με την προοπτική της τραπεζικής ένωσης, ένας τραπεζίτης σαν τον κ. Κωστόπουλο που αν η χώρα μας ήταν ευνομούμενη και κυρίαρχη θα είχε να λογοδοτήσει για πολλά.

Το όνειρο κάθε τραπεζίτη

Είναι ωραίο να είσαι μεγαλοτραπεζίτης στην ευρωένωση. Χειρίζεσαι μονοπωλιακά και χωρίς...
να δίνεις κανένα λογαριασμό την καταθετική σου βάση. Πουλάς αβέρτα-κουβέρτα θαλασσοδάνεια σε ημέτερους. Εκμεταλλεύεσαι μέχρις εσχάτων τον κοσμάκη, που οι πολιτικές του ευρώ δεν του αφήνουν διαθέσιμο εισόδημα, υποθηκεύοντας το βιός του. Κι όταν η τοκογλυφική πρακτική που ακολουθείς έχει φτάσει πια στα άκρα και κινδυνεύεις με κατάρρευση, αλλά και ενδεχομένως με φυλακή, τι γίνεται; Παρεμβαίνει το ευρωσύστημα και οι κλονοποιημένες κυβερνήσεις για να σε διασώσουν με εκατοντάδες δις ευρώ δημόσιο χρήμα από τον κρατικό κορβανά, αλλά και να σε προστατέψουν από όλες τις πιθανές διώξεις για απιστία σε βαθμό κακουργήματος και άλλες τέτοιες θεάρεστες πρακτικές που ανθούν κατά κόρο στον κήπο του τραπεζικού καρτέλ της ευρωζώνης.

Η Εισήγηση - αναφορά της Π.Γ. του Ε.Πα.Μ. προς το Εθνικό Συντονιστικό Συμβούλιο του Μετώπου




ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Ε.Πα.Μ.

ΕΙΣΗΓΗΣΗ - ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ από την 2η Σύνοδο του ΕΣΣ μέχρι σήμερα

Αγαπητές συναγωνίστριες και συναγωνιστές του ΕΣΣ,

Η τρίτη Σύνοδος του κεντρικού οργάνου του Ε.Πα.Μ. μετά το δεύτερο Συνέδριο του Μετώπου συμπίπτει με το καινούργιο χρόνο και τις νέες προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας ενόψει και των μεγάλων εκλογικών αναμετρήσεων τόσο σε επίπεδο δημοτικών και περιφερειακών αυτοδιοικήσεων, όσο και για το ευρωκοινοβούλιο.

Όλη η περίοδος μέχρι τη προηγούμενη δεύτερη Σύνοδο του Ε.Σ.Σ. σφραγίστηκε από τη μεγάλη κινητοποίηση γύρω από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, αλλά και από την στήριξή μας στις κινητοποιήσεις στο χώρο της Παιδείας, της Υγείας, στα εργοστάσια της Εύβοιας και αλλού, που ως ένα βαθμό έκανε πράξη τη δική μας στρατηγική επιλογή για λειτουργικές καταλήψεις, που επεκτεινόμενες σταδιακά σε πολλούς νευραλγικούς τομείς θα μπορούσε να οδηγήσει στη Γενική Πολιτική Απεργία, που αποτελεί την πεμπτουσία της δικής μας προσπάθειας και του αγώνα για την Ανατροπή και την απελευθέρωση της χώρας από τα δεσμά που της χάλκεψαν οι ξένοι επικυρίαρχοι και οι εγχώριοι υπάλληλοί τους. Δυστυχώς μια σειρά από γεγονότα, κατεστημένες νοοτροπίες που δύσκολα ξεπερνιούνται, αλλά και πολιτικές επιλογές που έχουν να κάνουν με τον εργατοπατερισμό και τις γραφειοκρατικές αντιλήψεις συνδικαλιστικών, αλλά και των πολιτικών ηγεσιών τόσο του ΚΚΕ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, οδήγησαν το απεργιακό κύμα του φθινοπώρου σε σταδιακή ύφεση. Ενώ ήδη όλοι επικεντρώνονται στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Πολλά και σημαντικά είναι τα γεγονότα που σημάδεψαν την περίοδο από την προηγούμενη Σύνοδο του οργάνου μέχρι τώρα.

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Δ.ΚΑΖΑΚΗΣ: ''Ερχεται ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΟΠΛΗ ΚΑΤΟΧΗ για τη χώρα μας...''

Ο οικονομολόγος και γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης προέβη σε ΤΡΟΜΕΡΕΣ αποκαλύψεις σε τηλεφωνική συνέντευξη στον Maximum FM και τον Δημήτρη Κολιό, στις 9 Ιανουαρίου 2014.

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΑΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας


Με πρωτοβουλία του πυρήνα Τούμπας/Χαριλάου που έκανε πολύ καλή προετοιμασία και υποδοχή, έγινε την Τετάρτη 8/1/2014 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΕΠΑΜ Θεσσαλονίκης στον καινούργιο χώρο γραφείων του στα ανατολικά, στο Στέκι Καλαμαριάς του ΕΠΑΜ (οδός Αριστοτέλους 7, περιοχή Βυζάντιο).




Σε πολύ καλό κλίμα, νέοι και παλαιότεροι συναγωνιστές και φίλοι του ΕΠΑΜ απ’ όλη την
Θεσσαλονίκη, βρεθήκαμε με ένα ποτήρι κρασί και αλληλοευχηθήκαμε για τη νέα χρονιά που πιστεύουμε ότι θα είναι η χρονιά που ο ελληνικός λαός θα πει την τελευταία λέξη.

 

Στις φωτογραφίες και στο βίντεο αποτυπώνονται ορισμένα από τα στιγμιότυπα αυτής της όμορφης βραδιάς. 

 

Καλή Χρονιά και Καλή Λευτεριά.