Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/1/17, στις 3:30 μμ έξω από τα Δικαστήρια!




Η παγωνιά των τελευταίων ημερών μπορεί να επικάλυψε τα πάντα στη χώρα μας αλλά δεν έχει μετριάσει ούτε στο ελάχιστο τα αδηφάγα ένστικτα των τραπεζιτών, που για άλλη μια φορά θα επιχειρήσουν την αρπαγή περιουσιών από τους συμπολίτες μας. Με τη συναίνεση βεβαίως των συμβολαιογράφων που φέροντας ως άλλοθι την προσωρινή αποχή τους για την εκποίηση κατοικιών (έως ότου πάρουν το πράσινο φως με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς), καλύπτουν ενεργά την αρπαγή οποιασδήποτε άλλης ακίνητης περιουσίας από τα πάντοτε καιροφυλακτούντα «κοράκια», ντόπια και ξένα.

Την Τετάρτη 11.1.17, οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί ΔΕΝ καλύπτονται από την αποχή των συμβολαιογράφων, επειδή–σύμφωνα τουλάχιστον με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες μας- δεν αφορούν κατοικίες. Αφορούν όμως αγροτεμάχια, οικόπεδα και συναφείς κατηγορίες ακινήτων, που οδηγούνε σε εκποίηση χάριν άνομων συμφερόντων. Κατηγορίες ακινήτων που σε τελική ανάλυση αποτελούν περιουσία του ελληνικού λαού κι όχι των τραπεζιτών, των κορακιών ή των χρηματοπιστωτικών funds. Με αιχμή του δόρατος την πάντοτε επιθετική τράπεζα Πειραιώς (αλλά και την πρ. ΑΤΕ παρόλο τελεί υπό εκκαθάριση), θα επιχειρήσουν για άλλη μια φορά να σπάσουν το αρραγές μέτωπο της αντίστασης κατά των πλειστηριασμών όπως κάνουν κάθε βδομάδα.

Την προηγούμενη Τετάρτη, οι πλειστηριασμοί αποτράπηκαν χάρη στην παρέμβαση όλων μας. Το ίδιο θα συμβεί κι αυτή τη φορά, αν επιχειρήσουν να προχωρήσουν σε οποιονδήποτε πλειστηριασμό ακίνητης περιουσίας σε βάρος συμπολίτη μας.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/1/17, στις 3:30 μμ
έξω από τα Δικαστήρια!

Για άλλη μια φορά δεν θ’ αφήσουμε
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου