Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18/1/17, στις 3:30 μμ έξω από τα Δικαστήρια!



Όχι μία, όχι δύο, όχι τρεις αλλά τέσσερις συνολικά κατοικίες εκπλειστηριάζει την Τετάρτη αυτή η τράπεζα Πειραιώς στο ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, που διενεργούνται από την -γνωστή πλέον ανά το πανελλήνιο και μη εξαιρετέα- πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ. Ιωάννα Μπιλίση - Χρουσαλά.

Μετά από τις διαφαινόμενες διώξεις που ξεκίνησε η εισαγγελία Θεσσαλονίκης με πρωτοβουλία της αστυνομικής δ/νσης κατά πολιτών που μάχονται ενάντια στους πλειστηριασμούς, το καθεστώς της πολιτικής/κανονιστικής κατοχής (διοίκηση/διακυβέρνηση) και της οικονομικής ρεμούλας (με αιχμή τις τράπεζες), ελπίζει ότι θα κάμψει τις αντιστάσεις των πολιτών που έχουν το θάρρος να αντιστέκονται και να μάχονται απαιτώντας σεβασμό στα λαϊκά δίκαια και στην τήρηση της συνταγματικής νομιμότητας. Κύριο πεδίο της λαϊκής αντίστασης όλη την τελευταία χρονική περίοδο που έχει θορυβήσει το καθεστώς, ήταν και παραμένει η ογκούμενη λαϊκή οργή στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας. Αυτή την οργή, αφού δεν μπορούν να την κατευνάσουν, αποπειρώνται ως φαίνεται να την ελέγξουν μέσω της τρομοκράτησης δια της δικαστικής οδού και της κατασκευής αορίστων κατηγορητηρίων.
Ας τους δείξουμε για άλλη μια φορά ότι οι απόπειρες τρομοκράτησης δεν έχουν καμία τύχη, αποτρέποντας για άλλη μια φορά με τον όγκο και την δίκαιη απαίτησή μας, τις απόπειρες εκποίησης περιουσίας του ελληνικού λαού. Κι αυτή την Τετάρτη θα είμαστε και πάλι εκεί, αποδεικνύοντας στους τραπεζίτες και στα όργανά τους ότι η χώρα αυτή δεν είναι τσιφλίκι τους. Ότι ο λαός αυτός δεν σκοπεύει να γίνει δουλοπάροικος για χάρη τους. Ότι η γη αυτή είναι δική του και θα την προασπιστεί μέχρι την τελική νίκη!

Ας τους κάνουμε να νοιώσουν την ανάσα μας για άλλη μια φορά.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18/1/17, στις 3:30 μμ

έξω από τα Δικαστήρια!

Για άλλη μια φορά δεν θ’ αφήσουμε

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου