Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Απέτυχε η πρώτη απόπειρα πλειστηριασμού του 2017 στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης


Τετάρτη 4/1/2017: Η πρώτη απόπειρα πλειστηριασμού για το 2017 στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, στέφθηκε για άλλη μια φορά με απόλυτη… αποτυχία!  

Η υπόθεση ήταν μόνο μόνον μία και είχε τη μορφή ιδιωτικής διαφοράς εφόσον ο επισπεύδων ήταν ιδιώτης, το ακίνητο ωστόσο έφερε το βάρος προσημείωσης υποθήκης από την τράπεζα Πειραιώς. Αυτό σήμαινε ότι όποια κι αν θα ήταν η έκβαση του πλειστηριασμού, το όφελος θα το προσποριζόταν η τράπεζα!

Με το δεδομένο αυτό, ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου όπως κάθε Τετάρτη, μεταξύ των οποίων και αρκετά μέλη του ΕΠΑΜ, απαίτησε να μην προχωρήσει η διαδικασία και να αποχωρήσουν από την αίθουσα η συμβολαιογράφος και οι βοηθοί της. Μετά από τις σχετικές διαβουλεύσεις και τις εκατέρωθεν αιτιάσεις μεταξύ των πολιτών και της συμβολαιογράφου, υπερίσχυσε το δίκαιο αίτημα του συγκεντρωμένου κόσμου που κατάφερε να ματαιώσει την διαδικασία του πλειστηριασμού. Η συμβολαιογράφος αποχώρησε από την αίθουσα στις 16:35, αφού προηγουμένως συνέταξε έκθεση στην οποία ανέφερε ότι ο πλειστηριασμός παρεμποδίστηκε από το ΕΠΑΜ και τον Συντονισμό Συλλογικοτήτων.  

Στην παρέμβαση του ΕΠΑΜ, μεταξύ άλλων, αναγνώσθηκε κείμενο με όλα τα άρθρα του Συντάγματος και του Αστικού Κώδικα τα οποία καταπατούνται, καταρρίπτοντας έτσι το επιχείρημα της συμβολαιογράφου ότι απλώς «κάνει τη δουλειά της».

Τα μέλη του ΕΠΑΜ στη Θεσσαλονίκη, πρωτοστατώντας από το 2014 στην προστασία της περιουσίας των συμπολιτών μας, συνεχίζουν τη σταθερή και αταλάντευτη θέση τους να μην παραδοθεί καμιά περιουσία στα χέρια κορακιών και funds, διότι κάθε ακίνητο και κάθε σπιθαμή γης σ’ αυτόν τον τόπο είναι κτήμα του ελληνικού λαού, και δηλώνουν πως παραμένουν εσαεί στις επάλξεις του αγώνα, μέχρι ν’ αποκατασταθεί η δημοκρατία και να πάρει ο λαός στα χέρια του την τύχη του.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ
                              ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ

Για τα άρθρα του Συντάγματος και του Αστικού Κώδικα τα οποία καταπατούνται με τη διενέργεια των πλειστηριασμών και στα οποία αναφέρθηκαν τα μέλη του ΕΠΑΜ, μπορείτε να πληροφορηθείτε σ’ αυτό το ενδιαφέρον βίντεο του ΕΠΑΜ Τ.Ο. Πατησίων που ακολουθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου