Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΑΜ – Διοργάνωση πικετοφορίας με άλλους φορείς για το Κυπριακό



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή τις εξελίξεις στο κυπριακό και στο πλαίσιο των κοινών με άλλους φορείς και κόμματα, αποφασισμένων δράσεων, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 11:00 το πρωί, το ΕΠΑΜ συνδιοργανώνει πικετοφορία με αφετηρία προς την ελληνική Βουλή, όπου και θα επιδοθεί ψήφισμα με τις προτάσεις - απαιτήσεις για το εθνικό κυπριακό ζήτημα. Είναι ξεκάθαρο για το ΕΠΑΜ ότι η όλη διαδικασία που ακολουθείται για την αντιμετώπιση του Κυπριακού είναι εκτός των προβλεπόμενων του Διεθνούς Δικαίου και παραμένει εγκλωβισμένη απόλυτα σε μια αποικιοκρατική προσέγγιση της Κύπρου. Για όλους εμάς το Κυπριακό υφίσταται αποκλειστικά και μόνο ως ζήτημα στρατιωτικής εισβολής και κατοχής. Επομένως το μόνο ζήτημα που υφίσταται για τη διεθνή κοινότητα και τον ΟΗΕ, ως Κυπριακό πρόβλημα, είναι η ανατροπή του καθεστώτος κατοχής και η άμεση, άνευ όρων, αποχώρηση όλων των στρατιωτικών δυνάμεων της Τουρκίας.  

Συνδιοργανωτές της δράσης είναι: Ε.ΠΑ.Μ., ΔHΚΚI, ΑΚΕΠ, Σοσιαλιστική Προοπτική, Χριστιανική Δημοκρατία, Κόμμα Φιλελεύθερων, Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα, Δεν πληρώνω - Ενιαίο Μέτωπο, ΕΚΑΔ, Ντοστογέφσκι, Άμεση Δημοκρατία, Κίνημα Δικαιοσύνης, ΕΛΑΣ, Συντονιστική Επιτροπή Υπεράσπισης Αγώνα Κύπρου, Επιτροπή Ελλάδας - Κύπρου.

Το ΕΠΑΜ πρωτοστατώντας στη δράση αυτή, καλεί άπαντες, μέλη και φίλους της Αττικής, να συμμετέχουν μαζικά στην κοινή δράση για το μείζον αυτό εθνικό ζήτημα.

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ -Ε.ΠΑ.Μ.
Γραφείο Τύπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου