Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Όλοι την Τετάρτη 12/7 στις 15:00 στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης



Οι 13 πλειστηριασμοί που πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 12/7/17, περιλαμβάνουν 11 διαμερίσματα και κατοικίες (ακόμη και των 48τμ, 56τμ, 68τμ κοκ), 9 καταστήματα και επαγγελμ. χώρους, και επίσης οικόπεδα (ακόμη και των… 11τμ ή 30τμ!), αγροτεμάχια κλπ., με λίγα λόγια κάθε είδους ακίνητης ιδιωτικής περιουσίας που μπορεί να βάλει ο νους. Οι πλείστοι εξ’ αυτών προέρχονται από τα γνωστά αρπακτικά που απομύζησαν τον ελληνικό λαό όλα αυτά τα χρόνια, δηλ. τις τράπεζες Πειραιώς, την Eurobank και την Alpha Bank.

Η όλη αυτή επιχείρηση αποστέρησης του ελληνικού λαού από την ιδιωτική περιουσία του, γίνεται με την άμεση συμβολή και συνηγορία των συγκεκριμένων συμβολαιογράφων που τώρα πλέον, μετά και από την αποκάλυψη της χρηματοδότησης της πλατφόρμας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών από τους συλλόγους τους, απέδειξαν ότι αποποιήθηκαν την ιδιότητα του δημόσιου λειτουργού και πράττουν πλέον ως «μπίζνεσμαν», ως κοινοί κερδοσκόποι που επενδύουν στην αύξηση της κερδοφορίας τους!

Η οργή του κόσμου για τις πράξεις τους, απέτρεψε την διενέργεια οποιουδήποτε πλειστηριασμού στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες εβδομάδες. Για να συνεχιστεί αυτό, θα πρέπει να μην χαλαρώσουμε αλλά όλο και περισσότερος κόσμος να βρεθεί στο ειρηνοδικείο κι αυτή την Τετάρτη προκειμένου να διασώσουμε τις περιουσίες μας από τα αρπακτικά.

Αναρτούμε το Δελτίο Πλειστηριασμών για τη Θεσσαλονίκη καταγράφοντας και τα ονόματα των συμβολαιογράφων που αναβαθμίστηκαν πλέον σε άμεσους συνεργούς των τραπεζών και των κορακιών.


Με την παρουσία μας στα ειρηνοδικεία δεν γλιτώνουμε μόνο περιουσίες από αετονύχηδες, αλλά διαδηλώνουμε ότι όλα θα επιστραφούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Κι όποιος επωφεληθεί από πλειστηριασμό, απλά θα χάσει τα λεφτά του.

Καλούμε κάθε φίλο του ΕΠΑΜ και κάθε πολίτη, ανεξαρτήτως αν θίγεται άμεσα ή όχι, να βρίσκεται κι αυτή την Τετάρτη 12/7/2017 (και κάθε Τετάρτη) από ώρα 15:00 στα δικαστήρια, στο ισόγειο του δικαστικού μεγάρου.

Όλοι μαζί, να τους κάνουμε να νιώσουν την ανάσα μας

Όλοι μαζί, να εμποδίσουμε την εκποίηση των σπιτιών μας

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ
ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου