Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Πλειστηριασμοί, ένας συνεχής αγώνας που δεν σταματά τον Αύγουστο



Εχθές 26/7/2017 τελευταία Τετάρτη του Ιουλίου, οι χιλιάδες φίλες-φίλοι και μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. βρέθηκαν σε δεκάδες Ειρηνοδικεία ολόκληρης της χώρας καταφέρνοντας για άλλη μια φόρα να προστατέψουν εκατοντάδες περιουσίες πολιτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από 1/1/17 έως 26/7/2017 οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί ήταν μόνο μέσω της σελίδας των ηλεκτρονικών δημοσιεύσεων 2.382 που όμως καταφέραμε να αποτρέψουμε σε ποσοστό άνω  του 90%.

Από σήμερα ο αγώνας μπαίνει στη μηνιαία καλοκαιρινή ανάπαυλα, αφού τον Αύγουστο δεν έχουμε πλειστηριασμούς, αυτό είναι ένα  γεγονός που μας επιτρέπει  να ανασυγκροτήσουμε  δυνάμεις μπροστά στη μεγάλη μάχη της νέας περιόδου που ξεκινάει την πρώτη Τετάρτη του Σεπτεμβρίου 6/9/17 με 212 πλειστηριασμούς,  ενώ για ολόκληρο το μήνα έχουν ήδη προγραμματιστεί  1.127 πλειστηριασμοί.

Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε η επίθεση που έρχεται θα είναι πολύ διαφορετική από αυτό που ξέραμε έως σήμερα.

Το συντονιστικό κοινωνικών δράσεων (τομέας πλειστηριασμών) του Ε.ΠΑ.Μ., αφού ευχηθεί σε όλα τα μέλη και τους φίλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, απευθύνει κάλεσμα για πλήρη εγρήγορση και ουσιαστική συμμετοχή στον αγώνα του Ελληνικού λαού για την προστασία της περιουσίας του.

Το Ε.ΠΑ.Μ. πάντα πιστό στις αρχές του, έχει δεσμευτεί ότι ακόμη και στην περίπτωση που δεν θα καταφέρει  με τον αγώνα του στα ειρηνοδικεία να προστατευτούν ΟΛΕΣ οι  περιουσίες του λαού μας, θα αποκαταστήσει τις παρανομίες των ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ κυβερνήσεων από το 2010 και μετά, επιστρέφοντας τες  στους ΝΟΜΙΜΟΥΣ ιδιοκτήτες τους.

Όλοι στον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση του Ελληνικού λαού. 

Αθήνα 27 Ιουλίου 2017
Το Συντονιστικό Πλειστηριασμών του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου