Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Αρχίζουν οι δικαστικές διώξεις για τους πλειστηριασμούς. Όλοι την Τετάρτη 6/9 στις 15:30 στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αρχίζουν οι δικαστικές διώξεις
για τους πλειστηριασμούς.

Όλοι την Τετάρτη 6/9 στις 15:30
στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης


Συμπολίτες, δημοκράτες, πατριώτες,

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, αρχίζουν και πάλι μετά από την καλοκαιρινή ανάπαυλα οι πλειστηριασμοί στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας. Το καθεστώς κατοχής συνεχίζει την διαδικασία εκποίησης των περιουσιών των πολιτών, πιστό στις συμφωνίες που υπέγραψε με τους τοκογλύφους. Παράλληλα προετοιμάζονται πυρετωδώς για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, αν και είναι άγνωστο αν θα τα καταφέρουν εντός του Σεπτεμβρίου όπως διακηρύττουν με τα φερέφωνά τους.

Κι ενώ το νέο κύμα της επίθεσης στην περιουσία των Ελλήνων πολιτών κλιμακώνεται, ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες να φτάνουν οι πρώτες κλήσεις για τις δικαστικές διώξεις (με δικάσιμο για τις 30 Μαρτίου 2018) στους 8 συναγωνιστές που συνελήφθησαν στις 4 Δεκεμβρίου 2014 έξω από το δικαστικό μέγαρο, όταν το κίνημα έκανε την αρχική εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη. Ανάμεσά τους  είναι τέσσερα μέλη του τομέα ΕΠΑΜ Θεσσαλονίκης, που πρωτοστάτησε στην έναρξη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών τον Νοέμβρη του 2014 (βλ. κάτω τις κλησεις για την τακτική δικάσιμο).


Ο σχεδιασμός των τοκογλύφων για την Τετάρτη αυτή (6/9) περιλαμβάνει 29 πλειστηριασμούς για το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης. Αν η κα πρόεδρος ή μέλη του προεδρείου επιχειρήσουν να σπάσουν την απόφαση της πλειοψηφίας των συναδέλφων τους του συμβολαιογραφικού συλλόγου Θεσσαλονίκης και να διενεργήσουν πλειστηριασμούς, θα πρέπει να μας βρουν μπροστά τους!

Το Ε.ΠΑ.Μ. εξ αρχής διακήρυξε ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική ανατροπή του καθεστώτος κατοχής και την επιστροφή στα χέρια των νόμιμων ιδιοκτητών τους όλων των περιουσιών που ήδη καταχέσθηκαν. Θα μας βρίσκουν ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ μπροστά τους. Στα δικαστήρια, στις γειτονιές στα συμβολαιογραφεία, στη Θεσσαλονίκη και παντού όπου το κατοχικό καθεστώς απλώνει το χέρι του για να αφαιρέσει τα μέσα διαβίωσης ενός ολόκληρου λαού

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας αλλά και όλους τους πολίτες, 
όπως κάθε Τετάρτη μέχρι τώρα κι όπως κάθε Τετάρτη από δω και πέρα
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6/9/17 ΣΤΙΣ 3:30 μμ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ
ΤΟΥΣ 29 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ
ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ

5 Σεπτεμβρίου 2017
ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Οι κλήσεις που στάλθηκαν στους συναγωνιστές για την τακτική δικάσιμο (φωτο)

 















............................................................................
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου